Categoriƫn
Login


Nieuwe klant Login
958f8d5d31f7c41bf136c81f2d3dc892.png
ad1cecadc79b302b77625c058f9aadd4.png
3da65995061bf02bebb0d58b32677d1d.png
8685f893eb24ddac8cfa57753e10113f.png
Betaalmethoden & Veiligheid

Veiligheid

Het gehele orderproces in deze webwinkel is beveiligd door middel van een SSL certificaat. Hierdoor worden alle klantgegevens over een beveiligde verbinding naar de server verstuurd zodat niemand deze gegevens kan opvangen.

Betaalmethoden
Op dit moment accepteren wij de volgende betaalmethoden:
1) Vooruit Betalen
2) iDeal
3) PayPal
4) Rembours
5) Op rekening via Klarna

Overige opties:
6) Telefonisch of per Fax Bestellen
7) Afhalen

1) Vooruit Betalen
Als u kiest voor de optie "Vooruit Betalen", dient u het factuurbedrag zelf over te maken op onze rekening: 

Rekeningnummer: 1367.61.518
Tenaamstelling: Folux B.V.
IBAN: NL27RABO0136761518
BIC: RABONL2U
Rabobank Hoogeveen


U ontvangt per e-mail de bevestiging van uw bestelling, hierop staat het totaalbedrag, inclusief btw. Wij vragen u dit bedrag over te maken onder vermelding van het bestelnummer, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling verwerkt. 

Houdt u er rekening mee dat een overschrijving 2 tot 3 werkdagen kan duren. Wij doen onze best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u het artikel sneller willen ontvangen dan adviseren wij u om te kiezen voor een andere betaalmethode, met name iDeal.

Heeft u internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis, ASN of SNS?
Overweeg dan iDEAL! Dit is een beveiligde en gratis betaalmethode waarbij u betaald via uw eigen internetbankier-omgeving. Bij iDEAL zien we meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling kan daarom nog dezelfde dag verstuurd worden, als deze voor 14:00 uur is geplaatst.

 
 2) iDeal
Als u internetbankieren heeft bij de Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, of SNS Bank, dan kunt u op onze site zonder aanmelding direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• iDEAL betalingen worden direct verwerkt, hierdoor kunt u uw bestelling sneller ontvangen
• iDEAL werkt in uw eigen internetbankier-omgeving; vertrouwd, veilig en gemakkelijk
• iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken
• Controle en overzicht op de betaling
Bij optics-online is iDEAL gratis

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van uw bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen. U wordt vervolgens via een beveiligde ssl verbinding doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt u daar een aantal gegevens in te vullen en de betaling te bevestigen. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij krijgen een signaal dat de bestelling betaald is.
Let op: wilt u na de bevestiging van de betaling in het pop-up scherm op de normale manier afsluiten.
3) PayPal / Creditcard
Aankoop niet ontvangen?
Geld terug!  Dus veilig inkopen.

PayPal staat bekend als één van de veiligste methoden voor online betalingen. Uw betalingen worden verzonden zonder financiële informatie te delen.
Als u tijdens uw bestelling kiest voor de betaalmethode PayPal, is uw aankoop voor het volledige bedrag beschermd wanneer u de aankoop niet ontvangt of als deze sterk afwijkt van de omschrijving.
Bij Folux is Paypal gratis

Creditcard
Heeft u geen Paypal account, maar wel een creditcard, kiest u dan voor de betaaloptie Paypal. U hoeft geen account aan te maken, maar kunt wel eenvoudig en veilig met uw creditcard betalen.
 4) Rembours
Wanneer u liever niet vooraf betaalt, is er de mogelijkheid om uw bestelling onder rembours aan de deur te betalen. U betaalt de vervoerder aan de deur en deze overhandigd u daarna meteen uw bestelling.

Belangrijk: zorg er voor dat u voldoende contant geld in huis heeft om het gehele bedrag te kunnen voldoen. Alle chauffeurs hebben helaas nog niet de mogelijkheid om te pinnen. 
5) Klarna Factuur
Pas betalen wanneer u uw bestelling heeft ontvangen?
Dat kan als u kiest om op rekening te betalen met Klarna Factuur. Bij het ontvangen van uw bestelling vindt u uw factuur bijgesloten. Deze dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van €1500,-. Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens wordt gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Klarna achteraf te betalen. Klarna voert zelf enkele controles uit, en het is mogelijk dat uw betaling door Klarna wordt geweigerd. Hiervoor kan Folux niet aansprakelijk worden gehouden.
6Telefonisch of per fax bestellen
Bij voorkeur ontvangen wij uw bestelling online, zodat wij u de snelste service kunnen bieden en er geen fouten in het bestelproces kunnen sluipen, zoals bijvoorbeeld het overnemen van uw gegevens. Mocht u uw bestelling via de telefoon of per fax willen plaatsen dan is dat natuurlijk geen probleem, u kunt ons 5 dagen per week  van 09:00 - 17:00 uur telefonisch bereiken op 0528-232476.
 7) Afhalen
Wij verwerken en versturen uw orders altijd zo snel mogelijk. Wilt u om welke reden dan ook uw bestelling af komen halen, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Bij uw bestelling kunt kiezen of u vooraf wilt betalen of betalen bij afhalen. Als u kiest voor vooraf betalen, dient u ook de gewenste betaalmethode te selecteren. Geeft u bij de betaalwijze aan dat u het artikel wilt afhalen, dan kunt u het bij ons komen ophalen en uit uit veiligheidsoverweging geven wij de voorkeur aan een pinbetaling op onze zaak.


| Meer