Categoriën
Login


Nieuwe klant Login
€ 649,00 € 559,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Acuter Spotting Scope DS-PRO 22-67x100A Dual Speed Waterproof
De nieuwste Acuter DS Pro-Series waterproof spotting scopes zijn de perfecte opvolgers van de ST series. Er zijn behoorlijk wat specificaties verbeterd waardoor de spotting scope een upgrade heeft gekregen die zijn geld meer dan waard is. De optische prestaties zijn behoorlijk verbeterd, dankzij een Air-spaced Achroat Doublet frontlens die voorzien is van een meervoudige multi coating, waardoor de lichttransmissie en de kwaliteit van het beeld optimaal zijn verbeterd. Hij geeft  een kristal helder en haarscherp high resolutie beeld over het gehele zoombereik. Het contrast, doortekening en kleurechtheid zijn voor een spotting scope in deze prijsklasse verbluffend. Een 22 tot 67x zoomoculair wordt met deze modellen meegeleverd dit ocualir heeft een groot eye relief van 20 mm, waardoor er heel makkelijk en rustig geobserveerd kan worden.Het oculairrubber kan omgeklapt worden, waardoor ook brildragers kunnen beschikken over het volledige gezichtsveld. Bij het wisselen van de vergrotingsfactor hoeft maar heel weinig in de scherpte bijgesteld te wordeht en is daardoor niet alleen waterproof maar ook fogfree. De dual scherpstelling loopt uiterst soepel over de beide scherpstelknoppen. 1 knop voor grof instelling en 1 knop voor fijninstelling- super! De geintegreerde zonnekap beschermd het beeld tegen schittering en op de sterke metalen statiefadapter kan een camerastatief gekoppeld worden. De body kan 360 graden gedraaid worden rondom de middenring die aan de statiefadapter vastzit. Wordt inclusief paraattas geleverd. Kleur: rubberized coating in zwart.

Vergroting
Met het traploos instelbare oculair kan de vergroting naar behoefte en variabel van 22x tot 67x ingesteld worden. Dit houdt in dat  bij een vergroting van 67x een onderwerp dat op ongeveer 300 meter afstand staat, gezien wordt als op 4,5 meter met het blote oog.

Digiscoping
De spotting scope is uitermate geschikt voor digiscoping. Standaard wordt er een adapterring meegeleverd waarop een T-2 ring gedraaid kan worden. Op deze T-2 ring, welke cameramerk afhankelijk is, wordt de camera geplaatst. De T-2 adapters vind u bij relevante artikelen terug.

Algemeen
Spotting scopes met deze specificaties vallen in de hogere categorie en worden veelal gebruikt door enthousiaste ornithologen, jagers, natuurliefhebbers en vogelspotters. De prijzen van de Acuter spotting scopes liggen echter uiterst concurrerend in de markt  en kosten slechts een fractie van vergelijkbare modellen van andere leveranciers.

Preview
Test Birdwatching: http://www.opticalvision.co.uk/documents/106.pdf
Test spotting scopes: http://www.bestspottingscopereviews.com/AcuterDS20-60X80ASpottingScope-6.htm

Veel kijkgenot...voor relatief weinig geld!

Eigenschappen:
• 22-67x Zoomoculair
• Dual-Speed Focuser (15:1 Ratio) voor super fijn scherpstellen
• 20 mm Eye Relief, ideaal voor brildragers
• Uitschuifbare zonnekap / dauwkamp met Sighting Line
• Robuuste schokbestendige body bekleed met hard rubber
• Spotting Scope volledig roteerbaar

Leveringsomvang:
● Acuter DS-PRO 22-67x100A Spotting Scope 45 graden inkijk
● Zoomoculair 22-67x
● Paraattas
● Statiefaansluiting
● Lensbeschermdop
● DSLR adapterring
● Statiefadapter
 
 Specificaties  
 Artikelnummer 2340921
 Artikelnaam Acuter DS-PRO 22-67x100A
 Optisch design Porro
 Coating van het optiek Volledig multi gecoat
 Prisma's BaK-4
 Vergroting 22x-67x
 Objectief lensdiameter 100 mm
 Brandpunt 540 mm
 Gezichtsveld op 1000 meter 33 tot 17 meter
 Totaal gewicht (zonder verpakking) 2500gram
 Scherp te stellen vanaf 8 meter
 Waterdicht Ja
 Garantie 2 jaar

| Meer

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 649,00
€ 559,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen