Categoriën
Login


Nieuwe klant Login
€ 319,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Barr & Stroud Sierra 20-60x80 Spotting Scope

10 Jaar garantie!

Speciaal voor de enthousiaste outdoor man/vrouw of vogelspotter is deze Barr & Stroud spotting scope een perfect instrument. Hij biedt enorm veel op optisch en mechanisch gebied en heeft ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs.

De lichte poly carbonate behuizing is met nitrogeen gas gevuld en daardoor waterproof en de rubberen bekleding is sterk en stootvast en geeft u gegarandeerd een jarenlang optimaal kijk- en gebruikersgenot. Met de grote heldere lensdiameter van 80mm en een traploze vergroting van 20 tot 60x is deze Spotting Scope op de moeilijkste klussen voorbereid.

Multi gecoate lenzen en  Bak-4 Prisma's – De Sierra spotting scopes hebben hoogwaardige BAK-4 prisma's, die multi gecoat zijn evenals de overige lensdelen. De optische briljantie en scherpte zijn uniek voor spotting scopes in deze prijsklasse.
 
Polycarbonate constructie – De Sierra spotting scopes zijn gemaakt van licht,maar oersterk polycarbonate, waardoor het totaalgewicht behoorlijk meevalt.

Rubberen bekleding – De sterke rubberen bekleding, geeft de spotting scope een behoorlijk bescherming tegen alledaag gebruik. Het blijft altijd een optisch instrument en vallen of zwaar stoten zal zoveel mogelijk voorkomen moeten worden.

Waterproof, Fog proof & Nitrogeen gevuld – De Sierra spotting scopes zijn waterproof, fog proof en met nitrogeengas gevuld om u van jarenlang kijkgenot te verzekeren.

Ingebouwde zonnekap – Met de in de behuizing geintegreerde grote zonnekap wordt schittering snel en effectief tegengehouden.

Zoom instelling -  Met het lichtsterke 20 tot 60x vergrotende zoom oculair kan de
vergrotingssterkte traploos ingesteld worden van 20x tot 60x.

Scherpstellen - Met de soepel lopende dubbele scherpstelknop die makkelijk bovenop de spotting scope ligt,kan het onderwerp  met de grote knop eerst supersnel worden scherpgesteld en daarna met de fijnstelknop, haarscherp in beeld worden gebracht.

Statiefaansluiting -  Het is aan te raden de spotting scope op een stevig camera statief te plaatsen. De aansluiting op de Spotting Scope zit aan een sterke metalen ring. 

. Oculair-  Het groothoek oculair heeft een click systeem waardoor het eye relief op de behoefte van de gebruiker ingesteld kan worden (ook voor brildragers zeer geschikt).

Accessories – De Sierra Spotting Scope  wordt inclusief sterke en gemakkelijke stay on tas geleverd. Deze tas kan om de body blijven zitten en als u wilt gaan kijken hoeft u alleen de voor- en achterzijde te openen en de beschermdoppen te verwijderen. Deze tas biedt de Scope nog weer extra bescherming.

Reviews
http://www.bestspottingscopereviews.com/Barr&StroudSahara20-60x80Spott...

Kenmerken
* Multi gecoat BAK-4 dakkant prisma's
* Multi coating op overige lensdelen
* Grote dubbele grof/ fijn instelknop met antislip bekleding
* Waterdicht  getest op 1.5meter tot 3 minuten
* Met stikstof gevuld
* Twist-up oculair
* Lichtgewicht Poly Carbonate behuizing met sterke rubber bekleding
* Geschikt voor brildragers
* Statiefaansluiting
* Body kan 360 graden om de statiefaansluting draaien.

Leveringsomvang
● Spotting Scope Barr & Stroud Sierra 20-60x80mm
● Hoogwaardige stay on tas
● Zoom oculair 20-60x
● Oculair beschermdop
● Lensdop

Specificaties
 Artikelnummer 21822068
 Artikelnaam Sierra 20-60x80
 Optisch design BAK-4 Dakkant
 Coating van het optiek Multi coated
 Statiefaansluiting Ja
 Vergroting 20 tot 60x
 Objectief lensdiameter 80 mm
 Body materiaal / kleur Groen rubber
 Inkijk 45 graden
 Totaal gewicht (zonder verpakking) 1420 gram
 Scherp te stellen vanaf 8 meter
 Waterdicht Ja, 3 minuten op 1.5 meter diepte
 Gas gevuld Ja, nitrogeen
 Gezichtsveld op 1000 meter van 15 meter tot  29,6 meter
 Lengte spotting scope 43 cm
 Garantie 10 jaar

| Meer


Foto('s):

Bijlagen:

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 319,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen