Categoriën
Login


Nieuwe klant Login
€ 649,00 € 499,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Helios LightQuest-HR 20x80
De nieuwe Helios LightQuest-HR high-end verrekijkers profiteren van het beste in mechanisch en optisch ontwerp om uitstekende prestaties te bereiken! Ze zijn volledig waterdicht (IPX7-norm, 0,5 m diepte gedurende 30 minuten) en gevuld met stikstof om te voorkomen dat het beeld beslaat, en de individuele scherpstelling van de oculairen maakt een perfecte scherpstelling mogelijk voor terrestrische en astronomische waarnemingen op middellange tot lange afstand.

De body is gemaakt van een magnesiumlegering, waardoor de verrekijker extreem licht is voor een instrument van dit formaat, terwijl hij toch een zeer robuuste structuur heeft. Het lichaam is bedekt met een stijlvol ontworpen beschermend rubberen pantser. De LightQuest-HR verrekijker heeft BaK-4 prisma's met hoge reflectie-index en een multi-coated breedband optisch systeem met een versterkte prismakooi. Het optische systeem met hoge resolutie omvat lenzen met hoge lichttransmissie en prismacoatings die een lichttransmissie van meer dan 90% mogelijk maken, zodat de oculairen maximaal licht ontvangen. De geleverde beelden zijn helder, zeer vlak van rand tot rand en vrijwel zonder vervorming.

Het geavanceerde en innovatieve oculairontwerp (8 elementen in 5 groepen), met oversized lenzen voor comfortabel kijken, zorgt voor een sterk gecorrigeerd beeld. Dankzij de inklapbare rubberen oogschelpen kunnen brildragers comfortabel observeren. De Helios LightQuest-HR 20x80 verrekijker wordt geleverd met lensdop, oculairdoppen, neopreen schouderriem en metalen fotostatiefadapter in een gewatteerde stoffen draagtas.

Leveringsomvang
Helios LightQuest-HR 20x80
- Statiefadapter
- Transporttas
- Beschermdoppen frontlens
- Rainguard (oculairen)
- Reinigingsdoekje
- Draagriem transporttas

Specificaties
 Artikelnummer F004228
 EAN 4007922059785
 Vergroting 20x
 Lensdiameter 80 mm
 Gezichtsveld 3.3
 Oogafstand 16 mm
 Uittredepupil 4 mm
 Minimale scherpstelafstand 23 meter
 Antireflecterende coating FMC Breedband
 Prisma's BK-4 Porro
 Interpupilaire minimaal 56 mm
 Interpupilaire maximaal 74 mm
 Dioptrie aanpassing min 10 / plus 10
 Statiefadapter Ja, meegeleverd
 Gewicht 2.49 kg
 Afmetingen 30x24,5x9,8 cm

 

| Meer


Foto('s):

Verzendkosten

€ 0,00 

Voorraad

€ 649,00
€ 499,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen